Toon menu

Winparts Affiliate Marketing

Promoot Winparts en krijg commissie tot wel 10%

Meld u aan als publisher bij Winparts en begin vandaag nog met verdienen! Met ons ruime assortiment zijn er altijd producten die bij uw publiek passen. U wil natuurlijk de beste producten aanbevelen en hiervoor een eerlijke beloning krijgen. Met een goede commissie en een hoog goedkeuringspercentage bieden we een aantrekkelijk programma aan.

Klanten komen bij Winparts om al hun auto gerelateerde benodigdheden te kopen. U vindt bij ons een erg uiteenlopend assortiment met onder andere auto-onderdelen, vloeistoffen, schoonmaakproducten en nog veel meer. 

Als publisher bepaalt u hoe u de producten van Winparts promoot. Maak bijvoorbeeld video’s, schrijf content of schrijf een productreview. Schrijft u graag over autovakanties? Misschien zijn de dakdragers wel interessant. Of is uw doelgroep geïnteresseerd in fietsen? Maak dan content over onze fietsendragers. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Become part of the team!

Hoe wordt u een affiliate?

Bekijk het stappenplan hieronder en begin vandaag nog met het promoten van Winparts!

Stap 1:
Om snel en makkelijk samen te werken en te zorgen dat we alles goed tracken, keuren en belonen, gebruiken we het platform TradeTracker. In TradeTracker kunt u ook real-time uw prestaties checken. Meld u aan via de volgende link.

Stap 2:
Zodra u bent aangemeld bij TradeTracker kunt u zich aanmelden voor het affiliate programma van Winparts.

Winparts.nl: ID #629

Bent u ook in het buitenland actief?

BE Winparts.be:         ID #32609
FR Winparts:              ID #32592
IE Winparts.ie:            ID #33721
SE Winparts.se:         ID #32418

Stap 3:
Gefeliciteerd! Als u stap 1 en 2 hebt doorlopen bent u nu officieel publisher van Winparts! U mag beginnen met het promoten van Winparts. In TradeTracker maakt u snel affiliate links aan, vindt u onze banners, biedt u makkelijk mailings aan ter goedkeuring en download u de productfeed.

Heeft u een vraag? Dan kunt u ons altijd een ticket sturen. Nu hebt u alles om razendsnel van start te gaan voor Winparts!

Stap 4:
Bij Winparts gaan goede resultaten niet onopgemerkt voorbij. En wat is nou lekkerder dan meer commissie krijgen? Om u nog verder te stimuleren bieden we commissie verhogingen aan.

Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking! Om dat te ondersteunen kunt u altijd bij ons terecht via het ticketingsysteem van TradeTracker. Daar proberen we u te helpen het maximale uit uw campagnes te halen!

Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden