Toon menu

Betaalmogelijkheden

iDeal

Met iDeal kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling bij Winparts.nl afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door uw eigen bank). Wij hanteren géén extra transactiekosten voor een iDeal transactie.

Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is geschikt voor ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank. Fortis, van landschot bankiers, Knab en Triodos.

Voordelen iDeal:

 • Voor 20.00 uur besteld wordt uw order direct verwerkt en dus sneller bezorgd.
 • Uw bestelling is direct betaald.

Creditcard

De betaling van uw bestelling (met creditcard) geschiedt via de beveiligde omgeving van Multisafepay. Uw betalingsgegevens, zoals uw rekeningnummer of creditcard gegevens, worden bij Winparts niet bekend of opgeslagen. Wij hanteren géén extra transactiekosten voor een creditcardbetaling.

Voordelen Creditcardbetaling:

 • Wij schrijven de creditcardbetaling pas van uw rekening af nadat u de bestelling in ontvangst heeft genomen.

PayPal

U kunt tegenwoordig ook direct afrekenen met Paypal. Door eenvoudig met uw e-mailadres op PayPal's beveiligde omgeving in te loggen kunt u met een aantal simpele kliks van uw PayPal-saldo (eventueel gekoppeld aan uw bankrekening) of met een creditcard voor uw bestelling betalen. Uw betaling wordt meestal pas na twee dagen van uw rekening afgeschreven.

Met PayPal, een eBay-bedrijf, kunnen alle bedrijven en consumenten met een e-mailadres online betalingen verzenden en ontvangen. Transacties met PayPal zijn veilig en volledig verzekerd. Met PayPal wordt kopen op het internet gemakkelijker dan ooit.

Net als iDeal biedt betalen met PayPal de volgende voordelen:

 • Voor 20.00 uur besteld wordt uw order direct verwerkt en dus sneller bezorgd.
 • Uw bestelling is direct betaald.

Mister Cash/Bancontact

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw eigen internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Hoe verloopt de betaling?
Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen.

Net als iDeal biedt betalen met Mister Cash de volgende voordelen:

 • Voor 20.00 uur besteld wordt uw order direct verwerkt en dus sneller bezorgd.
 • Uw bestelling is direct betaald.
 • Vooruitbetaling

U kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overmaken op onze rekening. De snelste verwerking is om het bedrag van bank naar bank over te maken.

Ons bank- en girorekeningnummer kunt u vinden in de bevestigings-email die u ontvangt na het afronden van de bestelling. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, versturen wij uw bestelling zo snel mogelijk.

Rabobank rekeningnummer: NL96 RABO 01035.73.763 t.n.v. Winparts in Winneweer
Betalen buiten NL: IBAN NL96 RABO 0103.5737.63 SWIFT RABONL2U BIC RABONL2U

Klarna

Achteraf betalen per factuur.
Zodra u de bestelling heeft ontvangen, heeft u 14 dagen de tijd om de factuur te betalen. 

 • Achteraf betalen
 • Gespreid betalen
 • Veilig betalen
 • Bijdrage per transactie €1,95

voor meer informatie : https://www.klarna.com/nl/achteraf-betalen

Om je beter van dienst te kunnen zijn, maakt Winparts.be gebruik van cookies. Lees hier meer
Sluiten X