Klantenservice

Actievoorwaarden

Het is weer Black Friday week bij Winparts! Black Friday is een fenomeen dat is overgewaaid uit Amerika en wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Black Friday wordt steeds bekender en groter in Nederland, en uiteraard kan Winparts niet achterblijven! 

Tijdens Black Friday hebben we de hele week hoge kortingen op bijna al onze producten. Aangezien wij altijd al scherpe prijzen hanteren, weet je zeker dat je nergens betere aanbiedingen vindt. Dit wil je niet missen! Benieuwd wat onze acties zijn tijdens deze Black Friday Week? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn!

Actievoorwaarden Black Friday Week & Cyber Monday: 

  • De Black Friday week bij Winparts gaat van start op maandag 21 november om 00:00 en eindigt op 25 november om 23:59 uur. Cyber monday vindt plaats op maandag 28 november van 00:00 uur tot 23:59. 
  • Categorieën die zijn uitgesloten voor acties en kortingen zijn de volgende: Banden, dakkoffers, fietsendragers op trekhaak, schroefsets, sportuitlaten en verlagingssets compleet.Kortingscodes zijn beperkt geldig.
  • Kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere kortingscodes. Kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere acties. 
  • Tijdens Black Friday Week doen we ons uiterste best om alle levertijden waar te maken. Het kan echter zo zijn dat vanwege de drukte bij onze transporteurs, de levering iets langer duurt dan je van ons gewend bent. We vragen om je begrip hiervoor. Heb je een vraag over je bestelling? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag. 
  • Verdere actievoorwaarden zijn gekoppeld aan onze algemene voorwaarden.  

Ik ben vergeten mijn kortingscode in te vullen, wat nu?  

Geen probleem. We kunnen de code tot 7 dagen na je bestelling nog toepassen op de order. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je bestelling is gedaan op de dag van de actie en de bestelde producten ook van toepassing waren op deze actie. Producten die uitgesloten zijn van acties vind je hierboven.

,