20 pins mini ISO female

Productnummer: 0347352 Fabrikantcode: 11.B331444 EAN: 8715647801515

€  2,99

Incl. BTW

Bekijk productspecificaties

Op voorraad
Bestellen
veilig betalen
  • 30 dagen gratis ruilen
  • Tevreden of geld terug
  • Klanten geven ons een 8.6/10
  • Snelle levering
  • Snelle levering
  • Klanten geven ons een 8.6/10
  • Tevreden of geld terug
  • Beste prijs garantie
Whatsapp, chat en telefoon:

Direct beschikbaar in de chatwidget

Meer weten?
  • Specificaties
  • Toepasbaarheid
  • Fabrikant
  • Levertijd
  • Omschrijving

    20 pins mini ISO female

    Specificaties
    Garantie2 jaar
  • Toepasbaarheid

    Universeel toepasbaar

    Dit product is een universeel product, dit betekent dat het product geen specifieke toepassing heeft op een automerk en model. Universele producten hebben vaak een slim design, waardoor deze breed ingezet kunnen worden. Doordat ze toepasbaar zijn op de meeste automerken en modellen, zijn ze voordelig in aanschaf.

    Hoe weet ik dat dit product geschikt is voor mijn auto?
    Dit product schaft u naar eigen inzicht aan. Aan de hand van de specificaties van het product kunt u controleren of deze geschikt is voor uw auto. Wilt u een origineel onderdeel vervangen door een universeel product, dan kunnen er eventueel modificaties nodig zijn om het product passend te maken. Om te controleren of dit universele product geschikt is voor uw auto, kunt u de volgende punten controleren:

    • Controleer de specificaties van het product zoals de afmetingen 
    • Controleer de locatie waar u het product wilt plaatsen, past dit? 
    • Raadpleeg, indien aanwezig, de montagehandleiding (PDF)
  • Fabrikant

    TCP

    Toma Car Parts staat bekend om de uitstekende kwaliteit producten, dat het bedrijf op de markt brengt. Zo vallen een aantal topmerken onder de hoede van Toma Car Parts, een aantal bekende zijn: Lampa, HR-Imotion en Holts. Op Winparts vind je een enorm aanbod aan verschillende soorten producten van het merk TCP. Hieronder een greep uit het brede assortiment: 

  • Levertijd

    Op werkdagen voor 15:00 uur besteld is morgen in huis

Klanten die dit kochten, kochten ook

Brunox
Brunox epoxy roestomvormer 250ml
7 reviews

Brunox epoxy roestomvormer 250ml
BRUNOX Epoxy is de enige gepatenteerde roestomvormer en primer met epoxyhars die ook in een handige spuitbus verkrijgbaar is. Brunox® Epoxy is een roest-omvormer en grondlaklaag in één. Brunox® Epoxy is uitermate geschikt voor het verwijderen van roest op metaal. Machines, voertuigen en andere metaalobjecten zien er na behandeling weer als nieuw uit.
Het middel laat roest van metaal verwijderen en vormt tegelijk een nieuwe grondlaklaag. In slechts één behandeling. De cognackleurige heldere vloeistof vormt met de geneutraliseerde roestlaag een sterke metaalorganische ijzerverbinding. De glanzend zwarte grondlaag die dan gevormd wordt, geeft een anti-roestbescherming voor langere tijd en is tegelijk een zeer goede ondergrond door de epoxyhars bestanddelen. 
Brunox® Epoxy is het gepatenteerde roestsanerings-systeem op epoxyharsbasis. BRUNOX® Epoxy penetreert 7 tot 10 keer dieper dan traditionele roestomvormers. De cognackleurige heldere vloeistof vormt met de geneutraliseerde roestlaag een metaalorganische ijzerverbinding. De zwarte zeer compacte en bestendige beschermende laag die gevormd wordt geeft een bescherming tegen roest voor een langere tijd en is tegelijkertijd een zeer goede ondergrond door de epoxyhars bestanddelen. Het middel is uitstekend geschikt om roest op machines, voertuigen en andere metaalobjecten om te vormen. Dankzij de zeer hoge penetratie in de roest en de goede filmvorming (geen kwaststrepen) verzekert het een efficiënte en gemakkelijke verdere bewerking.
Verwijder los roest, vet, vuil, en verroeste verfresten met een staalborstel, slijptol of schuurpapier. Breng Brunox® Epoxy in 2 à 3 lagen op de resterende poreuze roest aan met een penseel, roller, luchtspuit of met de CFK-vrije Brunox® Epoxy spuitbus. Brunox® Epoxy is zeer geschikt voor dompelen en uitgieten van holle voorwerpen. Na de behandeling moet een afdeklaag aangebracht worden, bijvoorbeeld een aflaklaag.
Het middel is dus een roeststabilisator en grondlaklaag in één en is uitstekend geschikt voor het ontroesten machines, voertuigen en andere metaalobjecten. Dankzij de zeer hoge penetratie in de roest en de goede filmvorming (géén kwaststrepen) verzekert het een efficiënte en gemakkelijke verdere bewerking. (Ook zeer geschikt voor dompelen en uitgieten van holle voorwerpen.) 
Eigenschappen:

Vrij van zware metalen
Vrij van minerale zuren
Onbeperkt houdbaar
Te verdunnen met aceton
Te combineren met alle lakken en plamuren

Toepassing: 

Kan overal gebruikt worden waar roest is ontstaan; zowel binnen als buiten.
Het is geschikt voor het industrieel onderhoud van constructies, installaties, machines en voertuigen.
Uitermate geschikt voor het verwijderen van roest van metaal

Voordelen:

Compatibel met de meeste dekkende systemen die in de handel zijn.
Dringt ongeveer 7-10 maal zo diep in de roestdeeltjes als de traditionele roestomvormers en primers.
Laat geen (kwast)sporen na
Kan onbeperkt worden opgeslagen
Bevat geen zware metalen en minerale zuren

Gebruiksaanwijzing:
Losse roest afschure/afborstelen2x BRUNOX® - Epoxy op de roestdeeltjes aanbrengen, daarna hoeft u niet meer af te wassen of af te schuren.Als het volledig droog is de deklak aanbrengen

Gevarenaanduidingen (CLP):
- H225 Licht ontvlambare vloeistof en damp.
- H315 Veroorzaakt huidirritatie.
- H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Brunox epoxy roestomvormer 250ml

Bestellen
veilig betalen
Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden