Selecteer uw auto om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Geef hier uw chassisnummer (VIN) in:
info
U kunt achterop uw kenteken bewijs uw chassisnummer terugvinden.

Vlaams search

Vul uw chassisnummer (VIN) in of selecteer handmatig

Of selecteer hier uw auto

Model

X

Type

X

Onderdelen worden aangepast op uw auto

Cabriowindscherm CHEVROLET CORVETTE Cabriolet (C6) | 2004.09-2013.08


Een cabriowindscherm voor uw CHEVROLET CORVETTE Cabriolet (C6) | 2004.09-2013.08 zorgt voor beter rijcomfort. Dit scherm is makkelijk zelf te monteren in uw cabrio. Het scherm zorgt voor een goede wind- en geluidsreductie tijdens het rijden. Dit draagt bij een het rijcomfort bij autoritten met open dak. Daarnaast heeft u in de auto minder last van luchtwervelingen. Bij Winparts vindt u pasklare cabriowindschermen voor uw CHEVROLET CORVETTE Cabriolet (C6) | 2004.09-2013.08. Dit betekent dat de schermen specifiek gemaakt zijn voor uw automerk en model. Zo garanderen wij dat het cabriowindscherm past op uw CHEVROLET CORVETTE Cabriolet (C6) | 2004.09-2013.08. Vul snel uw autogegevens in op de website. We tonen u dan de CHEVROLET onderdelen die bij uw voertuig passen.

1 - 1 van 1
Sorteer:
  • grid
  • list
Weyer
Pasklaar Cabrio Windschot passend voor Chevrolet Corvette C6 2005-2013

Pasklaar Cabrio Windschot passend voor Chevrolet Corvette C6 2005-2013

Chevrolet Corvette C6 2005-2013 cabrio windscherm, pasklaar voor uw auto.

Perfecte pasvorm
Comfortabeler rijbeleving

Door een windscherm te plaatsen voorkomt u irritante nek wind tijdens uw cabriorit. Hierdoor heeft u een fijnere ervaring tijdens het cabrio rijden en kunt u relaxter langere afstanden afleggen. Met een cabrio windscherm, ook wel een cabrio windschot genoemd, kunt u ook veel comfortabeler hoge snelheden rijden.
U kunt een cabrio windschot eenvoudig in de auto installeren en er ook weer uit halen. Zo kunt u gemakkelijk de windschotten uit de auto nemen en schoonmaken.
De cabrio windschermen hebben een originele pasvorm waardoor ze perfect passen in uw auto. De windschermen hebben bevestigingspunten zodat ze niet zullen wegglijden. Dit zorgt voor extra veiligheid en comfort. Doordat ze doorzichtig zijn blijft u goed zicht naar achter houden.
Montage:
Bij de cabrio windschermen set zit een gebruiksaanwijzing en op YouTube kunt u talloze instructie filmpjes vinden. Mocht u toch hulp willen hebben bij het installeren van uw windschermen kunt u altijd naar uw AutoStyle dealer gaan.
Voordelen van een windscherm:
1. Voorkomt irritante nek wind tijdens een cabriorit
2. Windgeruis wordt sterk verminderd
3. Verlengt het cabrio seizoen
4. Pasklare vorm en eenvoudige montage



Laden...
Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden