Westfalia

Als uitvinder van de kogelkopaanhanger met wereldwijde patenten, heeft Westfalia-Automotive sinds 1932 een natuurlijke aanspraak op leiderschap. Want de geboorte van dit briljante idee kenmerkt de fundamenten waarop het succes van meer dan 85 jaar is gebaseerd:

  • constante innovatie
  • hoogste kwaliteit
  • maximale veiligheid
  • consistente klantgerichtheid
Een extra succesfactor is de gerichte uitbreiding van het assortiment, waarmee voortdurend nieuwe markten, doelgroepen en partners uit de auto-industrie worden gewonnen. Als totaalleverancier produceert het bedrijf in totaal meer dan 1.700 verschillende soorten trekhaken - ontwikkeld voor het respectievelijke automerk.

Het productportfolio wordt gecompleteerd door elektrische kits, fietsenrekken en accessoires. Tot de klanten behoren naast alle bekende autofabrikanten ook de belangrijkste groothandels in de internationale aftermarket.

Om de positie van het traditionele bedrijf op de wereldmarkt te versterken, werd internationale expansie in Europa gestimuleerd. Naast het oprichtende bedrijf in Rheda-Wiedenbrück, Westfalen, behoort de dochteronderneming SIARR in Frankrijk tot de Westfalia Automotive Group en zijn er verkoopkantoren in Groot-Brittannië, Denemarken, Italië, Polen en Rusland.

Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden