Remus

REMUS (REMUS Innovation GmbH) is een Oostenrijkse fabrikant van sportuitlaatsystemen.
Het bedrijf is in 1990 opgericht en slaagde slechts vijf jaar later al wereldleider te worden in sportuitlaten. Een top kwaliteit product, met een geweldige sound en een perfecte pasvorm, dat is waar REMUS bekend om staat. Remus is hierdoor OEM leverancier van verschillende gerenommeerde premium autofabrikanten.

De fabriek in Oostenrijk produceert en levert rechtstreeks 
OEM uitlaten voor merken als Mercedes AMG, Porsche, Bentley, McLaren, Aston Martin, BMW of Ducati. REMUS heeft daarnaast ook nog een breed assortiment voor alle gangbare Europese automerken met een perfecte pasvorm. Voor elke auto streeft REMUS naar een sportuitlaat met een geweldige sound en een maximale toename van het koppel. REMUS vervaardigt uitlaten met de nieuwste, geavanceerde machines om topkwaliteit te blijven garanderen. Kiest u voor REMUS Sportuitlaten, dan kiest u voor een geweldige sound, top kwaliteit en meer vermogen.

Remus is al sinds 1990 actief betrokken bij de internationale autosport. De in de autosport verkregen kennis en vooruitstrevende techniek wordt direct toegepast op alle REMUS sportuitlaten, van einddemper tot volledige uitlaatlijn. Certificering zoals ISO 9001, ISO 14001 en ISO / TS 16949 die vereist zijn in de automobiel-industrie, bewijst dat de wereldleider in sportuitlaten een ervaren en competente partner is voor de internationale auto-industrie.

Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden