Motul

Jaren van verhitten en vormen van metalen hielpen Motul om de subtiele kunst van het smeren te begrijpen. Motul begrijpt, net als echte kunstenaars, dat de onmisbare bouwstenen voor een creatie goed onderhouden gereedschappen, machines en engineering zijn. MotulTech speelt dan ook specifiek in op deze behoeften.

MotulTech biedt prestatieverbeteringen voor de industrie door toepassing van zijn uitgebreide kennis en door te anticiperen op elke speciefieke (zware) toepassing. Met het in acht nemen van elke vorm van materiaalbewerking, ontwikkelen MotulTech-experts producten die de eeuwige zoektocht naar de ideale mix van prestaties en productiviteit in evenwicht brengen met respect voor gebruikers en het milieu. Het stap voor stap ontwikkelingsproces van deze experts combineert kunst en wetenschap met als doel de beste producten in de markt te zetten.

MotulTech is een belangrijke samenwerking met het Italiaanse Baraldi aangegaan en is nu de benchmark op het gebied van smeermiddelen voor hogedruk spuitgieten en aluminium extrusie. Het bedrijf is uitgerust met een eigen uitgebreide high-tech R&D-faciliteit en zorgt voor de kwaliteitsbewaking van producten van klanten op locatie binnen hun regio. MotulTech is meer dan alleen een snijvloeistof of onderhoudsproduct, MotulTech zorgt voor een oplossing die is toegespitst op het verbeteren van industriële productiviteit.

Na de succesvolle en baanbrekende introductie van het allereerste semi-synthetische smeermiddel voor auto's, Motul Century 2100 in 1966, deed Motul vijf jaar later wederom een beroep op zijn passie voor uitvinden met het oorspronkelijke recept voor het eerste 100% synthetische smeermiddel gebasseerd op plantaardige esters en geïnspireerd op de luchtvaarttechnologie. De naam voor de productlijn 300V werd geboren uit een legendarische reeks overwinningen van raceteams die dit product gebruikten, 300 raceoverwinningen (Victories) symboliseren de revolutionaire kwaliteit en daarmee ook de productnaam.


Winparts biedt de volgende Motul producten aan: 


Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden