Monroe

Monroe Shocks and Struts, een van de meest gerespecteerde producenten van schokdempers en veren voor personenvoertuigen. Het bedrijf dat opgericht is in 1916 in het plaatsje Monroe door monteur August F. Meyer, begon haar productie met bandenpompen voor de allereerste auto bezitters.

Nadat het bedrijf naar Europa kwam in 1964 begon het bedrijf zich steeds meer te richten op innovaties in de automobiel industrie. Hieruit ontstond uiteindelijk in 1982 de eerste gas gevulde schokdemper onder de naam Gas-Matic. In 1999 de Reflex schokdempers en sinds 2003 het Quick-Strut gamma. Om de automobielindustrie te voorzien van gelijkwaardige vervangende schokdempers voor elke auto produceert Monroe sinds 2011 het OESpectrum gamma. Volledig gelijkwaardige schokdempers voor alle denkbare automodellen.

Door de innovatiedrang van Monroe adopteerde de autobranche zeer snel nieuwe technieken die door Monroe werden geïntroduceerd. Of uw auto nu jong of oud is, de kans is groot dat de techniek die gebruikt wordt voor de schokdempers en veren uiteindelijk ontwikkeld is door Monroe. Dit is precies de reden waarom veel monteurs en service punten vertrouwen op schokdempers en veren van Monroe.

Monroe producten onderscheiden zich op de volgende punten:

• Voorzien van de laatste originele schokdemper techniek
• Ontwikkeld om overeen te komen met het rijprofiel van de originele schokdempers en veren
• Gelimiteerde levenslange garantie
• Zeer goede roestwerende coating

Op dit moment hebben we de volgende Monroe producten in ons assortiment:

Schokdempers
Veren
Veerpootlagers & veerpootrubbers
Aanslagrubbers


Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden