Laser Tools

Het assortiment Laser Tools is gespecialiseerd in de automobielsector en onze producten zijn verkrijgbaar via groothandels in de automobielsector, motor Factors, onafhankelijke detailhandelaren, bouwmarkten en verkoop van bestelwagens.

We bieden een volledig assortiment traditioneel handgereedschap van hoge kwaliteit, maar we staan ​​ook bekend om ons steeds groter wordende assortiment speciaal gereedschap dat is ontworpen om moeilijke en lastige klussen gemakkelijk te maken. Deze tools zijn het resultaat van feedback van het scherpe uiteinde van de auto-industrie - de echte technici die aan de auto's van vandaag werken. Wanneer een probleem wordt vastgesteld bij specifieke voertuigen, bedenken onze technici een oplossing die zowel kosteneffectief is als het werk voor de technicus gemakkelijker maakt - meestal betekent dit dat het werk ter plaatse aan het voertuig kan worden uitgevoerd - in plaats van subassemblages te verwijderen en vervolgens het defecte onderdeel op de werkplaatsbank verwijderen en vervangen.

Nadat ze grondig zijn getest in ons Southam Tech Centre, worden veel van de gespecialiseerde gereedschappen vervaardigd in onze dochteronderneming, Eldon Tool and Engineering in Sheffield, waar het hele productieproces in één faciliteit wordt voltooid, van het originele CAD-ontwerpwerk en snelle prototyping tot bewerking en fabricage, tot eindverpakking en verzending.

Ons indrukwekkende assortiment motordistributiegereedschappen wordt voortdurend bijgewerkt - wanneer autofabrikanten nieuwe motoren introduceren, begint ons engineeringteam onmiddellijk met het ontwerp van de relevante distributiegereedschapssets - we waren de eerste die op de markt kwamen met kits voor bijvoorbeeld de nieuwe Ford EcoBoost-motoren.

Terwijl fabrikanten innoveren en nieuwe technologie in hun voertuigen introduceren, innoveert Laser Tools en introduceert het nieuwe, up-to-date tools om de technicus volledig in staat te houden; Recente toevoegingen aan het assortiment speciaal gereedschap zijn onder meer volledig geïsoleerd gereedschap voor werkzaamheden aan elektrische en hybride auto's.

Maak van Laser Tools uw vertrouwde leverancier van hoogwaardige, spannende en innovatieve tools.

Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden