Holts

Het bedrijf Holts begon in 1919. Douglas Holt had tijdens de oorlog voor Austin Motor Company gewerkt, waar hij had geleerd over auto's en mechanica. Hij wilde deze kennis graag gebruiken en na de oorlog geld verdienen en opende een kleine winkel met reserveonderdelen voor auto's.

Met het geld dat hij verdiende met de verkoop van oude Triumph-aandelen, kocht hij een kaartje naar de VS, waar hij voor het eerst chemische producten zag worden verkocht voor het repareren van auto's. Holts werd een familiebedrijf toen de oudste zoon van Douglas bij het bedrijf kwam. Hij werkte als scheikundige en produceerde samen met zijn vader producten.

Na succes in het Verenigd Koninkrijk ging Douglas Holt verder zoeken naar nieuwe markten. Holts breidde uit naar Frankrijk en vormde een alliantie met General Motors, dat een volledig distributienetwerk had. Het bedrijf breidde later uit naar Nederland, België, Duitsland en Italië om chauffeurs in heel Europa te helpen bij het repareren van hun auto's in noodgevallen.

In 2019 vierden Holts haar 100ste verjaardag! Een hele eeuw chauffeurs helpen hun autoproblemen op te lossen en voertuigen op de weg te houden. 

Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden