H&R

H&R is enorm succesvol geworden door innovaties op het circuit die de wegligging van racewagens steeds verder verbeterden. Doordat deze innovaties hun weg vonden naar de markt voor personenwagens en sportwagens, werd H&R steeds populairder. Onderhand maakt H&R zelfs de originele veren van bijvoorbeeld de Mercedes CLK DTM of de Porsche Carrera GT en zijn voor meer dan 1000 voertuigen onderstel upgrades beschikbaar van H&R.

H&R is al 8 jaar nauw betrokken bij de ontwikkeling van de onderstel techniek in de DTM race klasse voor Mercedes. Verder ontwikkelen ze verschillende producten voor de Formule 1, touring car, GT en Monoposto race series. In de harde omgeving van de competitie kan H&R continu de nieuwste technieken testen en zo de productie van haar aanbod verder verfijnen, zodat de consument altijd met de beste verlagingsveren of schroefset op weg is.

H&R maakt gebruik van progressieve veren, waardoor de veer een stug gedeelte en een comfortabel gedeelte heeft. Hierdoor kan een auto toch comfortabel blijven, zonder dat dit ten koste gaat van de sportiviteit. Naast veren maakt H&R ook complete cupkits die bestaan uit stuggere dempers en veren, maar ook maakt H&R schroefsets. Uniek doordat de monotube schokdempers upside-down gemonteerd zijn. Hierdoor profiteer je van een lager afgeveerd gewicht, wat de wegligging ten goede komt.

H&R producten onderscheiden zich op de volgende punten:

• Geven de auto een sportieve uitstraling
• 2 jaar volledige garantie
• Behouden een groot deel van het comfort door de progressieve veren
• Elke set is auto specifiek en past dus perfect bij de auto
• Verbeteren de wegligging aanzienlijk tot extreem bij de schroefsets en cupkits
• Gepoedercoate veren. Cupkits en schroefsets zijn verzinkt.
• Schroefsets zijn monotube en upside-down gemonteerd

Op dit moment hebben we de volgende H&R producten in ons assortiment:

Schroefsets
Verlagingsveren


Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden