ClimAir

Climair is specialist in de productie van kunststof auto accessoires. Het bedrijf ClimAir Plava kunststoffen is ontstaan in 1970. De eigenaar en ingenieur Guido Hommel wist niet in hoeverre de ontwikkeling vorm zou nemen. Het begon met het produceren van zijwindschermen en zonneschermen voor 30 automodellen. Tegenwoordig is ClimAir in staat om bijna 2.000 voorkomende typen voertuigen uit te rusten met zijwindschermen, zonneschermen en windschotten. Hiermee is ClimAir met zijn assortiment 's werelds grootste leverancier van regen en wind schermen.

Climair hecht veel waarde aan de kwaliteit van de producten en met name de pasvorm hebben ze hoog in het vaandel. In de markt van zonenschermen en zijwindschermen steekt Climair met haar pasvorm met kop en schouders boven de rest uit. U bent altijd verzekerd van een perfect passend product.

Naast een hoge kwaliteit is Climair ook continu bezig om de producten verder te innoveren. Zo zijn de door Climair geproduceerde Sonniboy zonneschermen op de achterruit altijd uit één geheel. Hierdoor kijk je niet tegen een dubbel kader aan via de achteruitkijkspiegel, wat wel het geval is bij alle zonneschermen van de concurrentie.

Climair producten onderscheiden zich op de volgende punten:

• Zeer duurzaam materiaal
• Weer en UV bestendig
• 10 jaar materiaal garantie
• Altijd de perfecte pasvorm

Op dit moment hebben we de volgende producten van Climair in ons assortiment:

Zijwindschermen
Zonneschermen (Sonniboy Carshades)

Wij hebben vrijwel alle Climair producten in eigen voorraad. Hierdoor kunnen wij de producten veelal binnen één dag leveren.


Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden