Champion

Al meer dan 100 jaar is het iconische merk van Champion® wereldleider in het produceren van bougies voor elk soort verbrandingsmotor. Van innovatieve luchtvaarttechnologie tot het domineren van de motorsport, het merk Champion® heeft deel uitgemaakt van de ontwikkeling van elk type motor. Als krachtig symbool van kwaliteit die door prestaties gedreven wordt, heeft deze ervaring en toewijding tot designverbeteringen geleid die de prestaties van iedere bougie die we maken optimaliseren.

Champion® gebruikt een eigen aanpak in het ontwerpen van de volledige lijn bougies voor de automotive-industrie. Van het gebruik van iridium en kostbare metaaltechnologieën, tot F.I.S.S.-resistortechnologie en MLR™-technologie. Champion® ontwerpt en produceert bougies in verschillende materialen en ontwerpen, om een volledig aanbod van ontstekingen en bougies met langere levensduur aan te bieden, en rechtstreekse vervangingen voor OE.

Bewezen deskundigheid in het ontwerpen en produceren van OE-onderdelen en subsystemen voor 's werelds grootste autofabrikanten, en successen op het circuit, vertalen zich tot innovatieve onderhoudsoplossingen voor professionele hersteltechnici, doe-het-zelvers en performance-enthousiasten.


Ecommerce Europe Trustmark

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang 10% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden